Barion Pixel

GYAKORI KÉRDÉSEK

A részvételhez nevezned szükséges, ezt honlapunk Nevezés menüjében tudod megtenni. Vásárláskor megadott e-mail címedre rögtön a fizetésed teljesülését követően elküldjük azt az egyszer használható ellenőrzőkódot*, mellyel az adott túrát a GeoGo nevű webalkalmazásban hozzá tudod adni a saját profilodhoz.

A GeoGo-s túrafelvételhez használhatod a következő direkt linkeket:

Sárga 70
Agrás 70 .

Az ellenőrző pontok érintését és a túra teljesítését egyaránt a GeoGo segítségével (tehát nem a pályán kihelyezett QR-kódok beolvasásával) fogod tudni igazolni.

A GeoGo használatáról itt olvashatsz részletesen.

* = Az ellenőrzőkódot tartalmazó e-mail freemail-es címekre az e-mailszolgáltató beállításai miatt nem érkezik meg. Ha freemail-es címet adsz meg nevezéskor, vedd fel velünk a kapcsolatot Facebook-on, ott elküldjük a nevezésedhez rendelt kódot/kódokat.

Az ellenőrző pontok érintésének és a túra teljesítésének igazolása a GeoGo nevű webalkalmazással történik.

Az ellenőrző pontok érintését a pontok 50 méteres körzetében, az adott túra GeoGo-s felületén tudod igazolni: bökj a pont melletti „Igazolás” gombra. Fontos, hogy a webalkalmazás nem jelez, mikor megközelítesz egy ellenőrző pontot, de térképen vagy a GeoGo-t megnyitva bármikor megnézheted, hol jársz a soron következő ponthoz képest.

A GeoGo használatáról itt olvashatsz részletesen.

Bármikor, amikor szeretnéd (kivéve, ha valamilyen korlátozás van érvényben az útvonalon, ezekről igyekszünk mindig friss infókat közölni a honlapon). Amennyiben hajnalban, vagy éjszaka szeretnél indulni, vigyél magaddal fejlámpát, és ügyelj rá, hogy a telefonod fel legyen teljesen töltve. Az érmeket és kedvezményeket a célban csak az átvevőpontok nyitvatartási idejében tudod átvenni/igénybe venni, ha ezen kívül érkezel, jelezd, és postán eljuttatjuk az érmedet.

A nevezéseknek nincs elévülési ideje.

Futva, túrázva, egyénileg, párban, csapatban. Ahogy kedved tartja. A futós és túrás teljesítés között mindössze a szintidőkben van különbség. Ha többen indultok együtt, akkor arra figyeljetek, hogy mindenkinek legyen saját nevezése, és egyenként csekkoljatok be az ellenőtzőpontoknál.

Ha a futós szintidőből csúszol ki, akkor csak annyi történik, hogy az eredménylistán túrázó teljesítőként fogsz megjelenni, de ugyanúgy jár a finisher ajándék. Ha túrázóként léped túl a szintidőt, akkor sajnos a teljesítésed sikertelen lesz, legközelebb szépíthetsz!

A szervezők nem vállalják a felelősséget a teljesítés során felmerülő egészségügyi problémákért, minden induló saját magáért felel. A problémák elkerülése érdekében olvasd át alaposan az ajánlott felszerelések listáját, és tanulmányozd át az útvonalat indulás előtt. Javasoljuk, hogy legalább egy családtagod/ismerősöd tudjon róla, hogy mikor indultál és mikorra tervezel célba érkezni. Ha olyan baleset ér, ami miatt nem tudsz önállóan eljutni a legközelebbi lakott területre, akkor hívj segítséget a 112-es vagy 104-es telefonszámon.

Ebben az esetben sajnos a következő pontokon sem fogsz tudni becsekkolni. Ha a telefonoddal és vagy az okosóráddal rögzített track-kel tudod utólag igazolni a teljesítést, akkor manuálisan felveszünk a teljesítők listájára. Fontos ugyanakkor, hogy minden kihagyott ellenőrzőpontért 2 perc büntetés jár.

A Sárga 70 céljában, a Pyrgos Taverna étteremben lehet átvenni az érmet nyitvatartási időben. A jelenlegi helyzetben a nyitvatartási időkről érdeklődj az interneten, vagy a www.pyrgostaverna.hu oldalon, vagy a +3623398167-es telefonszámon. Ha nem tudod a beérkezést megoldani a nyitvatartási időben, akkor hívd a +36203196358-as telefonszámot.

Az Agrás 70 céljában, a Nelson Pubban, vagy a mellette lévő büfékocsiban tudod átvenni az érmet. A nyitvatartási időkről itt érdeklődj: +36702962524. Ha nem sikerül összeegyeztetni a nyitvatartási időt a célbaérkezéssel, akkor írj a hello@instantsarga.hu címre és postán feladjuk neked a díjazást.

Kényelmes, időjárásnak megfelelő öltözetre (esőkabát, terepfutócipő/bakancs, aláöltözet, futózsák/hátizsák), esetleg váltóruhára, ha a célban átöltöznél.  Szükséged lesz egy bekapcsolt, mobil internettel rendelkező okostelefonra feltöltött állapotban, hosszú menetidő esetén ajánljuk a power bank-et, illetve esős időben szükséged lesz egy vízhatlan telefontokra is. Az instant trailek önellátó módon működnek, tehát a frissítésedről is magadnak kell gondoskodnod. Bizonyosodj meg róla, hogy a tervezett menetidőre elegendő étel és folyadék van nálad. Ezen felül ajánljuk, hogy vigyél magaddal iratokat, készpénzt, esetleg papír alapú térképet, és ha sötétben teljesíted, akkor fejlámpát is.

Ha okosórával vagy más eszközzel rögzítetted a  track-et, utólag is tudod igazolni a teljesítést. Ilyen esetben küldj egy e-mail a hello@instantsarga.hu címre a track fájllal, és manuálisan felveszünk a teljesítők listájára. Fontos ugyanakkor, hogy minden GeoGo-ban kihagyott ellenőrzőpontért 2 perc büntetés jár.

Az útvonalak bizonyos pontjain nincs térerő, de ez a teljesítés igazolásában nem okoz fennakadást. Az ellenőrző pontok mindegyikén van térerő, így azokon mindenképp be tudtok jelentkezni. (Emellett a túrák akár teljesen offline üzemmódban is teljesíthetők; erről a „Tudnivalók” menü „GeoGo, túraszabályzat” almenüjének „GeoGo – Technikai információk” pontjában olvashattok részletesen.)

Korhatár nincs, de 18 év alatti személyek csak nagykorú társaságában teljesíthetik a túrákat.

 

Ha itt nem találsz választ a kérdésedre, fordulj hozzánk bizalommal!